Cégismertető

Cégtörténet

Üzletsor
Üzletsor

Az F & K Kft. 1992-ben családi vállalkozásként alakult Kerepesen és ma is ebben a formában működik. Mára a két generáció együttes munkájával Pest megye egyik legnagyobb, regionális szinten piacvezető vállalattá nőtte ki magát a kenőanyag kereskedelem területén.

A közlekedési és ipari kenőanyagok mellett fémmegmunkálási segédanyagok, kenőzsírok, autóápolási termékek forgalmazását végezzük.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 5 évben országos szinten is a 3 legnagyobb forgalmú MOL nagykereskedők között tartanak minket számon.

Termékpalettánkon a MOL termékek mellett igény szerint minden elismert márka megtalálható, melyeket ügyfeleinknek igyekszünk a legjobb áron biztosítani.

Megtalálható kínálatunkban a kenőanyagok teljes választéka a legkisebb csomagolási egységtől a hordós kiszerelésig, melyet megállapodás alapján a vevő címére kiszállítunk.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat garantálja, hogy akár speciális igény esetén felkutatjuk és beszerezzük a legmegfelelőbb terméket.

Több éve-évtizede megbízható beszállítói vagyunk az ipari szegmens legismertebb vállalatainak. Kiszolgáljuk partnereinket a következő területeken:

  • járműgyártás- és karbantartás
  • személyszállítás
  • közterület-fenntartó vállalatok
  • gyógyszeripar
  • mezőgazdaság
  • és nem utolsó sorban a felvonó gyártás és karbantartás.

Külön szolgáltatásunk partnereink részére a kenéstechnikai szaktanácsadás mellett a veszélyes anyag, fáradt olaj díjmentes elszállítása is.

A forgalmazott termékeink és vevőink kiszolgálási minősége, gyorsasága tekintetében a legjobb megoldásra törekszünk, hiszen elsődleges célunk a vevőinkkel hosszú távú sikeres üzleti kapcsolat kialakítása.

Reméljük megújult oldalunk elnyeri tetszését, és hamarosan önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!